A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Підсумки благодійного проєкту дев'ятикласників та їх керівників Тетяни Мелещук та Любові Усик

Дата: 26.03.2024 00:03
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

🌱💚Як перші теплі промені гріють холодну землю, так і добрі справи наших учнів гріють серця, адже дають змогу нашим захисникам стати на крок ближче до омріяної перемоги!

🌷🌞У ці весняні дні маємо можливість прозвітувати про підсумки благодійного проєкту наших дев'ятикласників та їх керівників Тетяни Мелещук та Любові Усик, які, нагадаємо, зібрали 49 000 грн під час різдвяних свят.

💙Частину коштів (25 тис. грн) учні вирішили доєднати до збору "На очі" для військових 3 взводу 2 роти 61 окремого батальйону ТрО, які приїхали до дітей на теплу і щиру зустріч із сувенірами та смаколиками. Не забарилась і подяка та фотозвіт від захисників: "3 взвод 61 окремого батальйону ТрО дякує усім причетним за допомогу у придбанні батерей до коптера Mavic у кількості 3 штуки (по 6 тис.грн кожна) та двох дроноторб (7 тис за дві одиниці) Разом переможемо. Слава Україні!"

💛Другу частину зібраних коштів (24 тис. грн) учнями та їх наставниками було доєднано до збору на Mavic 3 PRO для військовослужбовців 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

💙💛Дякуємо ще раз усім, хто допомагав, вірив і підтримував дитячу ініціативу!

Дякуємо нашим захисникам за кожен день, прожитий під українським сонцем! ☀️🇺🇦

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень