A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Проєкт учнів 1-А, 2-С та 4-А класів "З вірою в диво!"

Дата: 19.12.2022 00:28
Кількість переглядів: 37

Без сумніву, ми всі в очікуванні Дня Святого Миколая. Цей добрий Чарівник вже давно обрав усі таємничі стежини милосердя і добра, які незабаром приведуть його й до нашого села. День Святого Миколая - це свято, коли навіть дорослий вірить у диво і чекає під подушкою подарунок. Що ж мовити про дітей? Вони ще задовго до свята згадують усі свої добрі вчинки, міркують над подарунками, які хочуть отримати, та пишуть листи до Чудотворця. Трішки очікувань - і диво сталося! Вранці 19 грудня щасливі дітлахи розглядають іграшку або нову кофтину, рахують мандарини та серед усіх цукерок спочатку вибирають улюблені.

Напередодні свята учні 1-А, 2-С та 4-А класів та їх вчителі Тетяна Гриша, Олеся Красненко та Тамара Вознюк перетворилися на чарівників і допомагали Миколаю творити диво для дітей зі Спеціальної школи № 2 в с. Чудель у рамках реалізації спільного виховного проєкту "З вірою в диво!". Щирі посмішки, допитливі оченята, слова «дякую, ураа, спасибі» - це те, заради чого знову хочеться повертатися і дарувати цим діткам тепло, свою увагу і подарунки.

Щиро дякуємо батькам та учням 1-А, 2-С та 4-А класів, які підтримали ідею своїх керівників та допомогли у створенні дива для цих дітей!

Фото без опису

https://www.facebook.com/100039793363229/videos/833010791249817/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень