A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Участь гуртквіців ліцею у ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Дата: 01.08.2023 01:02
Кількість переглядів: 26

Упродовж 28-30 червня команди учасників з усієї області змагалися в таборових умовах у ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Вишкіл зібрав 168 юнаків та дівчат (21 рій) старшої та середньої вікових груп, котрі випробовували себе у військово-патріотичних, культурно-інтелектуальних і патріотичних конкурсах. Щодня юні джури виконували різноманітні завдання та змагалися за першість, зокрема, демонстрували витримку та вправність у конкурсах: "Рятівник", "Туристсько-спортивна смуга перешкод", "Метання гранати", "Стрільба з пневматичної гвинтівки", "Таборування", "Впоряд" тощо. Джури взяли участь у майстер-класах від представників ДСНС з мінної, пожежної безпеки та з домедичної допомоги, а також майстер-класі зі стрільби з лука.

Обласний етап гри для рою «Славні козаки» Полицького ліцею та усіх учасників був цікавий та насичений на події. Юні джури нашого ліцею на чолі із керівником гуртка Сергієм Соколом та під наглядом соціального педагога ліцею Петра Леуса старанно та цілеспрямовано працювали, наполегливо йшли до своєї мети, навчалися нових знань у своїх друзів з інших роїв і надалі будуть продовжувати здобувати знання, щоб дійти до нових вершин та здобути перемогу.

Щиро радіємо новому та цікавому досвіду учнів нашого ліцею та дякуємо джурам рою "Славні козаки" за енергійність та цілеспрямованість, а їх керівнику - за ентузіазм та щире бажання плекати краще майбутнє у руках юних патріотів!

Дякуємо ЗСУ за кожен день нашого життя під мирним небом!!!

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень