A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу

Дата: 07.06.2023 01:11
Кількість переглядів: 35

Пам’ятаймо, що перед нами — дитина, а не її особливості. Нам варто змінити фокус із того, чого дитина не може, і сконцентруватися на тому, що вона може.

З таким акцентом сьогодні було проведене засідання команд психолого-педагогічного супроводу в закладі, організоване Людмилою Лещенко, заступником директора з навчально-виховної роботи спільно із фахівцями Вараський інклюзивно- ресурсний центр Антоном Соколом та Катериною Аршулік.

Людмила Михайлівна наголосила на тому, що у своїй роботі ми прагнемо, щоб батьки дітей з особливими освітніми потребами працювали в тісному контакті з членами команди під час розробки та реалізації індивідуальної програми розвитку, навчальних планів, їх адаптації, організації освітнього середовища тощо. Завдання батьків як членів команди психолого-педагогічного супроводу – мати інформацію та бути відповідальним членом навчальної команди дитини. Тому в закладі стали уже систематичними засідання команд психолого-педагогічного супроводу, звичайно ж, за активної участі батьків із залученням фахівців ІРЦ.

Співпраця закладу освіти і сім’ї та фахівців ІРЦ створює умови для ефективного включення дітей з особливими потребами в середовище однолітків та освітній процес, сприяє гармонійному особистісному розвитку кожної дитини, її соціалізації і підготовці до самостійного життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень