A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Тренінг «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

Дата: 31.10.2023 01:13
Кількість переглядів: 51

31 жовтня 2023 року у Полицькому ліцеї стартувала реалізація проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», який спрямований на розвиток та підтримку освітніх управлінців і вчителів у громадах в період кризи. Проєкт реалізується громадською організацією «Центр інноваційної освіти “Про.Світ” за підтримки U-Lead with Europe.

Заступники директора Наталія Крижанська та Людмила Лещенко ознайомили із деякими аспектами запровадження безпечного середовища для дітей, зокрема із врахуванням практики Ізраїлю, та дали змогу учасникам тренінгу проаналізувати фізичну, інформаційну та психологічну безпеку в закладах.

Учасниками тренінгу були: керівники закладів освіти громади, заступники керівників, соціально-психологічна служба та педагоги-організатори закладів освіти. Також до участі були залучені представники відділу освіти, культури, молоді та спорту, начальник служби у справах дітей та заступник сільського голови.

Дякуємо учасникам за активність та залученість у тему безпечного освітнього простору, обмін досвідом та теплі відгуки.

Окрема вдячність Наталії Прокопчук за можливість реалізувати проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей».

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень