A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Психолого-педагогічний консиліум- 2023

Дата: 01.11.2023 01:28
Кількість переглядів: 29

01 листопада злагоджено пройшло засідання психолого-педагогічного консиліуму по адаптації учнів 5-их класів, організоване заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Лещенко.

Було акцентовано увагу на тому, що перехід із початкової ланки в основну — цікавий та складний період у житті учня. Для здобувачів освіти 5 класу багато що стає новим і непізнанним: нові вчителі, нові предмети, форми навчання, а іноді й однокласники.

Далі мову вели практичний психолог Людмила Шевня та соціальний педагог Петро Леус про те, що п'ятикласникам у ліцеї і цікаво, і тривожно: вони прагнуть бути активними, розумними й незалежними, потрібними й успішними, вони хочуть, щоб їх побачив, оцінив новий учитель і помітив у них усе найкраще.

До діалогу долучилися і вчителі, які сказали, що вони як і учні, також проходять період адаптації: їм потрібно запам'ятати нових учнів, вивчити їхні особливості, переключитися на роботу з п'ятикласниками, враховуючи основні психологічні особливості дітей цього віку.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень