A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Творчий звіт педагогічних працівників ліцею, які атестуються у 2022-2023 навчальному році.

Дата: 27.03.2023 10:02
Кількість переглядів: 51

Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює педагога до поповнення свого досвіду, дає можливість ознайомитись із кращими зразками педагогічної діяльності. Отже, з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

Сьогодні, 27.03.2023 року у ліцеї пройшов творчий звіт педагогічних працівників ліцею, які атестуються у 2022-2023 навчальному році.

Свою оригінальність, безпосередність особистісного бачення світу, вміння дивитися на світ очима дитини продемонстрували педагогічні працівники і нагадали ще раз, що варто зберегти в собі дитячу безпосередність як щасливу умову для педагогічного мистецтва.

Проводячи майстер-класи, педагоги в черговий раз довели, що справжнього вчителя характеризує постійний пошук оптимальних дидактичних, виховних, методичних та педагогічних рішень. Творчість педагога проявляється також в ефективному застосуванні набутого досвіду в нових умовах, модернізації відомого відповідно до нових завдань , в гнучкості при виконанні запланованого в непередбачених ситуаціях, вдалій імпровізації як на основі точного знання і компетентного розрахунку, так і високорозвиненої інтуїції; в умінні фантазувати, бачити близьку і далеку перспективи в роботі.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень