A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Вручення свідоцтв про базову та повну загальну середню освіту учням 9-х та 11-х класів

Дата: 14.06.2024 11:56
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

14 червня 2024 року традиційно урочисто та святково, хоч із краплинкою світлого суму, відбулась важлива подія у житті нашого ліцею - вручення свідоцтв про базову та повну загальну середню освіту учням 9-х та 11-х класів.

Серед дев'ятикласників, які сьогодні отримали перший важливий документ у житті, маємо цьогоріч 6 учнів, які отримали свідоцтва з відзнакою 🏆🏆🏆: Бірук Андрій, Карповець Владислав (9-А), Вознюк Наталія, Войтович Анастасія, Дениско Маргарита, Папежук Оксана (9-Б). Пишаємось вами! Так тримати!

А ось одинадцятикласники нашого ліцею зробили сьогодні крок за поріг дитинства, такий несміливий та з тривогою в душі, адже не буде більше уроків, веселощів на перерві з однокласниками.. але буде попереду ще більше цікавого, незвіданого, яскравого! Під час урочистого свята була можливість усміхнутись, згадавши цікаві моменти зі шкільного життя з відеожиттєписів, послухати щирі слова вітань, отримати неочікуваний сюрприз - відеопривітання із далекої Америки, станцювати танець із батьками. За задумом випускників, замість традиційних подарунків, букетів та святкувань зібрані кошти були передані у волонтерський штаб громади для наших захисників.

Любі наші випускники! Ви - інші!!! ВИ - нові, сучасні, активні, позитивні, патріотичні, ВИ - наша надія та наше майбутнє!

Ми щиро віримо у кожного з вас та бажаємо успіху у дорослому цікавому житті!!!

https://www.facebook.com/100039793363229/videos/3694818187400597


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень