A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

''Шкільний урок волонтерства'' для учнів 9-х класів

Дата: 08.11.2023 16:10
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Сьогодні, 8 листопада класний керівник Тетяна Мелещук провела ''Шкільний урок волонтерства'' для учнів 9-х класів нашого ліцею.

🔹Учні дізналися більше про те, що таке волонтерська діяльність, як стати частинкою волонтерського руху та усвідомили, як своїми діями можна вплинути на розв'язання соціальних проблем. Але найголовніше - мали змогу поспілкуватись з активними та невтомними волонтерами нашого села, адже на урок були запрошені Ігор Примачик та Іван Стадник, які не лише розповіли про свій шлях до волонтерства, а й поділились цікавими світлинами та відеомоментами із архівів власних благодійних справ, які показали, якою нелегкою, проте важливою та необхідною є ця справа. Щиро дякуємо за участь у вихованні майбутнього покоління юних волонтерів!!!

🔹Також дев'ятикласники мали змогу освоїти нову технологію виготовлення окопних свічок та долучитись до плетення ниткових основ для маскувальних сіток.

🔹Зауважимо, що ''Шкільний урок волонтерства'' реалізується Українською Волонтерською службою спільно з Рухом JuniorS за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень