A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Тиждень безпеки життєдіяльності дитини

Дата: 29.04.2022 16:46
Кількість переглядів: 28

З 25 по 29 квітня у закладі проходив Тиждень безпеки життєдіяльності дитини у онлайн-режимі з використанням технологій дистанційного навчання.

У понеділок, 25.04.2022 року було проведено День цивільного захисту, протягом якого класними керівниками було провдено уроки з цивільного захисту у Google Meet «Безпека у військовий час».

У вівторок 26 квітня класними керівниками було проведено відеолекторії та віртуальні екскурсії заходи до річниці аварії на ЧАЕС.

У середу 27.04.22 р., у День інформаційної безпеки, соціальним педагогом П.Леусом було проведно години спілкування у Google Meet «Інформація і дезінформація. Фейки. Інформаційна гігієна» (6-7 класи).

Четвер, 28.04.22 р., був присвячений пожежній безпеці, тож було організовано онлайн-зустріч із працівниками Вараського управління ГУ ДСНС в Рівненській області (8-9 класи) та конкурс малюнків на тему пожежної безпеки (1-5 класи).

У п’ятницю, 29.04.22 р., проходив День домедичної допомоги та психологічної безпеки із онлайн-зустріччю із сімейним лікарем Полицької АЗПСМ В. Ковлевою (10-11 класи) та заняттями із практичним психологом Л. Шевнею у Google Meet «Ми сильні і стійкі!» (3-5 класи).

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень