A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

5 грудня - Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 22:53
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Сьогодні Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера.

Сучасна історія боротьби за незалежність України доводить усім, що волонтерство – це високе покликання, прагнення щирої і високодуховної людини зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки. Це потужний громадський рух, неймовірний імпульс добра, найшляхетніша та надзвичайно важлива людська діяльність.

Зрештою, у дні війни все українське суспільство розділилось на дві потужні сили, які нині тримають оборону від темряви та зла - це Збройні Сили України та волонтери, не дарма й дні вшанування їх йдуть поряд.

Волонтер нині кожен із нас: хто шукає шляхи і можливості придбати і доставити на передову необхідну техніку, ліки, екіпірування, хто доєднується до зборів, віддаючи свої заощадження, хто готує днями і ночами сухі борщі і м'ясні консерви, хто плете сітки і виготовляє окопні свічки, хто маленькими рученятами робить прості браслети і сувеніри чи пече смаколики, щоб продати і зробити свій неоціненний внесок у порятунок чийогось життя і наближення нашої спільної перемоги!

Щира вдячність усім, хто вміє ділитися серцем! 💙💛

https://www.facebook.com/100039793363229/videos/884894582865981/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень