A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Останнього дзвінка

Цьогоріч ми відзначаємо це свято дистанційно і з краплею суму в серці, але віримо, що першого вересневого ранку зможемо зустрітись на шкільному подвір'ї під мирним небом. Увесь наш колектив мріє почути сміх, пісні, вірші, відповіді на уроці від любих учнів! Особливо хочеться привітати випускників, адже вже сьогодні вони зроблять крок у майбутнє. Легкої життєвої дороги вам!

00:27 06.06.2022

Прощавай, початкова школо!

Прощання із дитинством, першою вчителькою, першим класом - це хвилюючий та відповідальний момент, який цьогоріч наші учні та педагоги відзначили онлайн, згадавши цікаві, яскраві та неповностні моменти перших шкільних років.

00:19 06.06.2022

День захисту дітей

1 червня - День захисту дітей, який покликаний привернути увагу суспільства до охорони дитинства, проблем та бід, з якими стикаються діти у багатьох країнах світу.

00:14 01.06.2022

День вишиванки 2022

Учні та педагоги нашого закладу активно долучилтся до відзначення Дня вишиванки, організувавши онлайн-флешмоби та продемонструвавши красу а неповторність української вишивки - нашого генетичного коду!

00:03 19.05.2022

15 травня - Міжнародний день сім'ї

Сім'я – це місце, де народжується життя і ніколи не згасає любов . Саме сім'я є опорою та надією для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.

00:01 15.05.2022

День пам'яті та примирення

Кожного року 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Цей день присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

00:21 08.05.2022

Тиждень психології онлайн

З 18 по 22 квітня у нашому закладі проходив незвичний тиждень психології - у дистанційному режимі. Практичний психолог Людмила Шевня провела з учасниками освітнього процесу чимало цікавих занять: онлайн-заняття з учнями початкових класів "Наші емоції" , "Таємниці пам'яті", заняття з елементами казкотерапії "Добро завжди перемає зло"; психологічні вправи "Дерево сили", "Колір моєї душі", "Паркан думок"; челенжд серед 5-х класів " Для мене щастя це..."; "Ланцюжок компліментів" для педагогів та мотиваційні пам'ятки "Формула успіху", "Кроки для досягнення мети" для учнів старшої ланки.

16:34 22.04.2022

Фоточелендж до Всесвітнього дня Землі

Весна набирає сили, а попереду світле свято надії і віри у воскресіння і відродження. Наші учні у ці дні зробили свій внесок у благоустрій своїх домівок та подвір'їв, продемонстрували хазяйновитість та доєднались до фоточеленджу "Я - частинка світу" у рамках відзначення Всесвітнього дня Землі.

16:34 20.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень