A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день щастя

Мабуть, немає такої людини серед нас, яка б не хотіла бути щасливою. У кожної людини своє поняття, що таке щастя, що потрібно для того, щоб бути щасливим. Сьогодні, 20 березня, у Міжнародний день щастя, ми у ліцеї замислитись над тим, що таке щастя для кожного та загадали одне велике бажання на всіх, аби бути щасливими на своїй рідній землі.

12:22 20.03.2023

Зберігаємо традиції! Виготовлення жайворонків - символів весни на "Явдохи"

14 березня в народному побуті відзначаються «Явдохи». У давні часи - не тільки перший день весни, але й перший день нового року, адже в наших предків рік починався з 1 березня («Явдохи» за ст. стилем). Відтак аж до XV століття на Явдохи відзначали Новий рік.

16:23 15.03.2023

Тиждень української мови та літератури, зарубіжної літератури

З 6 по 10 березня у нашому ліцеї традиційно проводився тиждень української мови та літератури, зарубіжної літератури, основна мета якого - через цікаві та новітні форми позакласної роботи сформувати в учнів пізнавальний інтерес до вивчення рідного слова та читання літератури.

16:07 12.03.2023

День державного гімну України

10 березня – День державного гімну України, одного з головних символів держави поряд із прапором і гербом. Саме цього дня у 1865 році в польському місті Перемишль на Шевченкових роковинах уперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського.

16:07 10.03.2023

В гостях у пожежників 5 ДПРП 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Рівненській області

9 березня вихованці гуртка "Джура" під керівництвом Сокола С.В. побували в гостях у пожежників 5 ДПРП 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Рівненській області. Екскурсія було надзвичайно цікавою та насиченою, адже учні мали можливість детальніше познайомитись із роботою рятувальників, устаткуванням та технікою пожежної частини, зрештою спробувати себе у ролі справжніх пожежників.

16:02 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень