A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Полицький ліцей Полицької сільської ради Вараського району Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

День народження Т.Г.Шевченка

Ім’я Великого Кобзаря вписане золотими літерами в історію України. Через віки промовляє до нас слово великого поета, надихає нас, дає нам силу та мужність і нагадує, що ми – українці, що ми є народом. Великий Кобзар пророче дивився в майбутнє, тож слова його крізь століття лунають, як гасло:

15:41 09.03.2023

Тиждень іноземних мов

З 27 лютого по 3 березня у ліцеї проходив тиждень іноземних мов з метою удосконалення компетентностей учнів на уроках іноземної мови, розширення їх словникового запасу, розвитку творчих здібностей та підвищення інтересу до вивчення іноземних мов. Було цікаво, творчо та насичено!!!

15:41 07.03.2023

Виховна година - літературна зустріч з поетесою Л.Сай

Цікавий день сьогодні у нашому ліцеї, адже класним керівником 11-Б класу Гудковою В.С. було проведено виховну годину з учнями у формі літературної зустрічі з поетесою нашого села Ларисою Сай в онлайн-режимі. Спілкуванням учнів з Ларисою Іванівною було теплим, щирим та невимушеним, вірші лунали із вуст одинадцятикласників, звісно ж читала щемливі патріотичні рядки про нашу рідну землю у дні війни та ліричну поезію й сама поетеса.

23:21 02.03.2023

Першість ліцею із шашок

У нашому ліцеї проходить першість із шашок та шахів. Зокрема, вчителями фізичної культури уже проведено змагання з шашок серед учнів 2-4-х та 5-11-х класів.

23:14 28.02.2023

Тиждень суспільних дисциплін

Не можна зрозуміти свою державу, не знаючи історії, а без почуття гідності та свободи не станеш відповідальним громадянином. У ліцеї з 20 по 24 лютого 2023 року проходили заходи тижня суспільних дисциплін як у очному, так і в онлайн-режимі з метою різнобічного розвитку, поглиблення знань з історії, підвищення життєвої компетентності учнів, формування національної та правової самосвідомості та почуття патріотизму.

23:07 25.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень